· Curso de Guion ·

GUIÓ

CA

 

En aquest curs aprendràs els fonaments de l’escriptura de guions, a través de classes teòriques, anàlisi de seqüències de films i exercicis pràctics d’escriptura.

 

Veurem les particularitats dels guions segons el tipus de projecte: ficció, videoclip, documental, etc. I també els mètodes de treball i les rutines que segueixen els guionistes en el seu dia a dia.

 

Finalment t’explicarem la millor manera de presentar el teu guió i trobar finançament pel projecte, així com superar els obstacles que tota persona creativa té.

 

El taller està enfocat tant per a aquells que mai han escrit un guió, com per a aquells guionistes que desitgen profunditzar i millorar els seus coneixements en la matèria.

Màxim 8 alumnes per classe

-Places limitades-

ES

 

En este curso aprenderás los fundamentos de la escritura de guiones, a través de clases teóricas, análisis de secuencias de filmes y ejercicios prácticos de escritura.

 

Veremos las particularidades de los guiones según el tipo de proyecto: ficción, videoclip, documental, etc. Y también los métodos de trabajo y las rutinas que siguen los guionistas en su día a día.

 

Finalmente te explicaremos la mejor manera de presentar tu guion y encontrar financiación para el proyecto, así como a superar los baches que toda persona creativa tiene.

 

El taller está dirigido tanto a aquellos que nunca han escrito un guion, como a aquellos guionistas que desean profundizar y mejorar sus conocimientos en la materia.

Máximo 8 alumnos por clase

-Plazas limitadas-

225 €

199,50 €

Dte. de més d’un 10% si t’inscrius abans de l’1 de setembre

Nivell: Iniciació – Intermig

15 HORES

(10 classes de 1h.30′)


Octubre. De la primera setmana a l’última.

2 classes a la setmana. Pels matins.
(l’horari definitiu s’acabarà de confeccionar segons la preferència dels alumnes)

Sol·licita més informació del curs de guió a través del formulari,
o escriu-nos a: hola@thevideodesignschool.com

Docent

Alexandre Bré

 

Soy francés y vengo de Versailles. De pequeño estudié piano clásico y más adelante cursé estudios de management empresarial en Marsella y en Valencia. Poco después entré a trabajar en publicidad. Allí descubrí que lo que me apasionaba era la comunicación audiovisual, así que decidí venir a Barcelona a estudiar cine.

Estudié en ECIB y también en ESCAC. Allí rodé mis primeros cortometrajes y HEROINA fue mi proyecto final. Este cortometraje estuvo seleccionado en más de 20 festivales internacionales.

Pasado un tiempo volví a París dónde trabajé en la producción de FRANCE 2000, un proyecto faraónico, y luego rodé TRANSMISSION, un documental experimental que se mostró en el CCCB durante el Festival Independent de Cine de Barcelona.

En estos momentos me encuentro en el proceso de desarrollo de un proyecto de animación y en el proceso de posproducción de un documental.