· Curso de Producción Audiovisual ·

PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL

CA

 

Segur que a l’hora d’organitzar un rodatge o quan t’has de posar a treballar en la gestió de tot un projecte audiovisual has tingut dubtes i no has sabut molt bé per on començar.
Molts de nosaltres, professionals creatius, bolquem les nostres energies i el nostre temps en la part creativa dels projectes i, sovint, ens oblidem de la gestió, sense tenir en compte que una mala producció ens pot sortir molt car i pot acabar arruïnant les nostres bones idees.

 

La producció de qualsevol vídeo pot ser un treball feixuc per a molts, però és primordial perquè el projecte arribi a bon port. I és alhora un complement ideal per fer brillar les nostres idees, si sabem utilitzar-la correctament.

 

En aquest curs aprendràs com organitzar un rodatge, quina documentació i permisos es necessiten, on aconseguir-los, com organitzar i gestionar tot un equip de treball, com analitzar i desglossar un guió, i com fer un pressupost correctament. És a dir, coneixeràs tots els secrets de la preproducció, la producció i la postproducció des de l’òptica de la gestió del projecte, des de l’òptica del productor.

Màxim 8 alumnes per classe

-Places limitades-

ES

 

Seguro que a la hora de organizar un rodaje o simplemente cuando debes ponerte con la gestión de todo un proyecto audiovisual te han surgido dudas y no has sabido muy bien por donde empezar. Muchos de nosotros, profesionales creativos, volcamos nuestras energías y tiempo en la parte creativa de los proyectos y, a menudo, nos olvidamos de la gestión de los mismos, sin tener en cuenta que una mala producción nos puede salir muy caro y puede acabar arruinando nuestras buenas ideas.


La producción de cualquier vídeo puede ser un trabajo farragoso para muchos, pero es primordial para que el trabajo llegue a buen puerto. A la vez es un complemento ideal para hacer brillar nuestras ideas si sabemos cómo utilizarla correctamente.


En este curso aprenderás cómo organizar un rodaje, qué documentación y permisos se necesitan, dónde conseguirlos, cómo organizar y gestionar a todo un equipo de trabajo, cómo analizar y desglosar un guion, y cómo hacer un presupuesto correctamente. Es decir, conocerás todos los secretos de la preproducción, la producción y la posproducción desde la óptica de la gestión del proyecto, desde la óptica del productor.

Máximo 8 alumnos por clase

-Plazas limitadas-

345 €

309,50

Dte. de més d’un 10% si t’inscrius abans del 15 d’agost

Nivel: Iniciació

27 HORES

(9 classes de 3h.)


Tercera setmana de setembre fins a tercera setmana d’octubre.

2 classes a la setmana. De 18 a 21h.
(l’horari definitiu s’acabarà de confeccionar segons la preferència dels alumnes)

Sol·licita més informació del curs de producció audiovisual a través del formulari,
o escriu-nos a: hola@thevideodesignschool.com

Docent

Sergio Salas

 

Técnico superior en producción audiovisual, radio y espectáculos y Técnico superior en realización audiovisual y espectáculos por INS Mare de Déu de la Mercè. Graduado en Comunicación Audiovisual con mención en creación audiovisual por la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha sido productor en diversos cortometrajes como “Blondie Crash”, “Bad Beat”, “Craft Café. El regalo”, “Domingo” y en el largometraje, actualmente en producción,“Tú eres mi destino”. A parte, trabajó como operador de cámara en Badalona Comunicació y como operador de cámara y editor en la agencia de comunicación Einstein&Monroe.

Actualmente trabaja en La Voladora Producciones, productora audiovisual ubicada en Barcelona, de la cual es socio fundador junto con su otra socia.